Gratis Proefles

Bootcamp Krachttraining

Bootcamp Kracht is een leuke gevarieerde buitentraining op dinsdagavond waarbij de focus ligt op sterker worden!

Waarom zou je kiezen voor Bootcamp Kracht

Denk je dat krachttraining alleen wordt uitgeoefend om super sterk en gespierd te worden? Nee hoor, krachttraining heeft invloed op veel meer dingen dan je denkt.

Krachttraining om af te vallen

Door krachttraining wordt de omvang van je spieren groter. Hierdoor gaan ze meer energie verbranden en wanneer je meer energie verbruikt dan je inneemt (eet) val je af.

Super goed voor je zelfvertrouwen

Door krachttraining ga je letterlijk lekkerder in je vel zitten. Dit heeft weer een positieve invloed over je zelfbeeld. wat weer leidt tot trots zijn op jezelf en een groter zelfvertrouwen!

Je wordt echt sterker

Niet alleen je spieren worden sterker, maar ook alles daaromheen, zoals de botten, kniebanden en enkelpezen. Door het uitvoeren van krachtoefeningen voorkom je dus blessures. Geen spierscheuringen en verrekking voor jou!

Jij doet het! Wij helpen jou!

Tijdens onze bootcamptrainingen delen wij onze kennis met jou. We maken een programma waarbij je alle spiergroepen op een verantwoorde wijze kunt trainen.
18 december 2021
Aanpassing m.b.t. de coronamaatregelen 18-12-2021

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen tijdens de persconferentie op 18-12-2021 hebben we ons programma aangepast om te kunnen voldoen aan de nieuwe maatregelen. Een half uur Smallgrouptraining voor de prijs van een groepsles. Dit is de aanpassing waarmee wij jullie toch op een verantwoorde manier aan het sporten kunnen houden. De 2 lessen op […]

Read More
1 december 2021
Aanpassing n.a.v. de persconferentie van 26-11-2021

Naar aanleiding van de persconferentie op 26-11-2021 hebben we ons programma aangepast om te kunnen voldoen aan de nieuwe maatregelen. Een half uur Smallgrouptraining voor de prijs van een groepsles. Dit is de aanpassing waarmee wij jullie toch op een verantwoorde manier aan het sporten kunnen houden. De 2 lessen op dinsdagavond en de les […]

Read More
15 september 2021
Sportief met Mark muziek

Luister alvast naar de speellijst van Sportief met Mark op Spotify Als je een leuk nummer weet wat nog niet in de lijst voorkomt geef dat dan aan ons door. Dan zetten wij het nummer er bij zodat je heerlijk kan sporten met jouw eigen muziek!

Read More

Wil je meer weten of een proefles aanvragen?

Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Oosterparkweg 17, 2986AJ Ridderkerk

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE