Gratis Proefles

Fit Soepel en Sterk Seniorengym

Met deze aangepaste gymlessen blijf je langer sterk en mobiel. Door te blijven bewegen zorg je dat je minder snel moe wordt en wat net zo belangrijk is, is dat deze lessen gezellig zijn.

Fit Soepel en Sterk Seniorengym

Sporten is goed voor lichaam en geest.
Blijven bewegen, of starten met bewegen, is goed voor mensen van alle leeftijden maar voor senioren in het bijzonder. Iedereen weet het ook wel, voldoende beweging houdt je langer fit, soepel en sterk. Hierdoor kan je veel langer zelfstandig de dagelijkse dingen doen. Denk aan boodschappen, het huishouden of op visite bij iemand die wat verder weg woont.

Door het regelmatig volgen van deze lessen blijf je in beweging, wordt je fitter en ook sterker. Uiteindelijk zal je gaan merken dat daarbij ook je conditie vooruit gaat. Maar ook voor de geest is het goed. Sporten met anderen in een groep is leuk en gezellig. Na de les praten we nog gezellig even na met een kopje koffie erbij.

Kom eens meedoen met een gratis proefles in het WVC Bolnes. 


Sporten is goed voor lichaam en geest

Blijven bewegen, of starten met bewegen, is goed voor mensen van alle leeftijden maar voor senioren in het bijzonder. Iedereen weet het ook wel, voldoende beweging houdt je langer fit, soepel en sterk.

Op je eigen niveau sporten

Iedereen kan sporten op een voor hem/haar haalbaar niveau. Dat wil zeggen dat de oefeningen, de zwaarte van gewichten, het aantal herhalingen worden aangepast aan wat je aankan.

Langer zelfstandig blijven

Door het volgen van deze leuke en gevarieerde lessen blijf je in beweging en blijf je fitter. De lessen zijn zo opgebouwd dat je sterker wordt bij je dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld boodschappen of het huishouden doen.

Sporten met elkaar

Sporten met anderen in een groep is leuk en gezellig. Na de les praten we nog gezellig even na met een kopje koffie erbij.

Wil je meer weten of een proefles aanvragen?

Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Noordstraat 255-A, 2987CR Ridderkerk

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE