fbpx

Over Mark Schouten

Ik ben Mark Schouten, gediplomeerd personal trainer, en per 1 september 2018 ben ik met mijn bedrijf, Sportief met Mark, begonnen met het geven van de verschillende groepslessen in het Oosterpark in Ridderkerk en het Reijerpark in Ridderkerk. Ook verzorg ik de begeleiding van de wandelgroep in Bolnes op vrijdag ochtend.

In 2017 heb ik mijn carrière als softwareontwikkelaar ingeruild voor fitnessinstructeur en gediplomeerd personal trainer. Ik kan je via persoonlijke begeleiding sneller naar je doel helpen.
(https://trainers.nlactief.nl/fitnesscentrum/3245/mark-schouten).

Bij O2 Fitness in Ridderkerk Bolnes heb ik anderhalf jaar de senioren-groepslessen gegeven. Dit zijn twee verschillende lessen van verschillende niveaus. Een gevorderden les waarbij vaak een circuit training wordt gegeven en een minder gevorderde les waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van de toestellen. De gemiddelde leeftijd van deze groepen ligt rond de 78 jaar. Inmiddels heb ik mijn focus verplaatst naar Sportief met Mark zodat ik meer aandacht kan geven aan de lessen die ik geef.

Mijn nieuwste project is een buitentraining voor (groot)ouders met kind(eren). Dit is een leuke les waarbij (groot)ouders samen met hun kind(eren) komen sporten en spelen. De oefeningen zijn uitdagend voor zowel de volwassenen als de kinderen maar het spelelement wordt zeker niet vergeten. Bijvoorbeeld wedstrijdjes tussen de kinderen en de ouders. Of ga samen met je kind de strijd aan tegen een ander ouder en kind team.