Gratis Proefles

Over Mark Schouten

Ik ben Mark Schouten, gediplomeerd personal trainer en per 1 september 2018 ben ik mijn bedrijf, Sportief met Mark gestart. Ik geef verschillende groepslessen op diverse locaties in Ridderkerk. Ook verzorg ik de begeleiding van de wandelgroep in Bolnes op vrijdagochtend.

Toen

In 2017 heb ik mijn carrière als softwareontwikkelaar ingeruild voor fitnessinstructeur en gediplomeerd personal trainer. 

Bij een sportschool in Ridderkerk Bolnes heb ik mijn opleiding afgerond en was ik anderhalf jaar verantwoordelijk voor het ontwikkelen en geven van de senioren-groepslessen. Daarnaast assisteerde ik bij de functionele training voor kinderen en volwassenen. Tijdens deze leerperiode kreeg ik de mogelijkheid om een sportschool voor buitenlessen over te nemen. In september 2018 ben ik gestart als Sportief met Mark.

Nu

Op dit moment verzorg ik meerdere groepslessen in het Oosterpark, in Slikkerveer en in Chaam op RCN Camping de Flaasbloem. De groei zit er dus behoorlijk in. Voor wie meer wil dan meedoen met de groepslessen, verzorg ik ook een personal training. Dit is een training voor jou op maat gemaakt om op een verantwoordelijke wijze, zo snel mogelijk, jouw doel te bereiken.

Mijn visie

Ik vind het belangrijk dat mensen van verschillende doelgroepen, ieder op hun eigen niveau, samen kunnen sporten. Een groep deelnemers in een les moet kunnen bestaan uit jonge en oudere deelnemers, fitte en minder fitte deelnemers, dikkere en dunnere deelnemers, sterkere en minder sterkere deelnemers, enz. De groepslessen die ik verzorg zijn zo ingericht dat al deze doelgroepen kunnen deelnemen zonder het gevoel te krijgen dat ze minder zijn dan een ander. Iedereen is gelijk!

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE