Gratis Proefles
Wandelen in Bolnes

Wandelen in Bolnes

Iedere vrijdagochtend van 9:30 uur tot 10:30 uur.

We verzamelen in het WVC in Bolnes aan de Noordstraat 255a. Iedereen is van harte welkom!

Wandelen in Bolnes

Sporten is goed voor lichaam en geest.
Blijven bewegen, of starten met bewegen, is goed voor mensen van alle leeftijden maar voor senioren in het bijzonder. Iedereen weet het ook wel, voldoende beweging houdt je langer fit, soepel en sterk. Hierdoor kan je veel langer zelfstandig de dagelijkse dingen doen. Denk aan boodschappen, het huishouden of op visite bij iemand die wat verder weg woont.

Door regelmatig te wandelen en bewegen, blijf je langer fit en ook  langer sterk. Maar ook voor de geest is het goed. Wandelen met anderen in een groep is leuk en gezellig. We lopen ongeveer een half uur en dan doen we wat spierversterkende oefeningen. Daarna lopen we weer terug naar het WVC in Bolnes om nog gezellig even na te praten met een kopje koffie erbij. Als je geen koekje bij de koffie wilt, dan kan je die wel kwijt aan iemand die honger heeft (Mark of zo).

Kom gewoon eens kennismaken met onze gezellige wandelgroep in het WVC Bolnes. (Noordstraat 255a)

Sporten is goed voor lichaam en geest

Blijven bewegen, of starten met bewegen, is goed voor mensen van alle leeftijden maar voor senioren in het bijzonder. Iedereen weet het ook wel, voldoende beweging houdt je langer fit, soepel en sterk.

Wandelen op je eigen niveau

Iedereen kan bewegen op een voor hem/haar haalbaar niveau. Dat wil zeggen dat je kan kiezen tussen twee verschillende snelheden waarin je kan wandelen. 

Langer zelfstandig blijven

Door mee te doen met deze leuke wandelingen blijf je in beweging en blijf je fitter. Door de combinatie van wandelen en de oefeneningen blijf je sterker voor bij je dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld boodschappen of het huishouden doen.

Bewegen met elkaar

Sporten, wandelen en bewegen met anderen in een groep is leuk en gezellig. Na de les praten we nog gezellig even na met een kopje koffie erbij.

Wil je meer weten of een proefles aanvragen?

Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Noordstraat 255-A, 2987CR Ridderkerk

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE