Gratis Proefles
door Mark Schouten
29 juni 2022

Nieuwsbrief 29-06-2022

Hallo beste sporters,

Hier voor je zie je de nieuwsbrief van Sportief met Mark. Het is alweer een tijdje geleden dat je een nieuwsbrief hebt ontvangen dus ik hoop dat je deze brief op je gemak doorleest voor alle laatste informatie over Sportief met Mark.

Vakantie en inval door Christa

Zoals de meesten van jullie wellicht al weten zijn Miranda en ik van 10 juli tot en met 1 augustus met vakantie. Melanie is dezelfde periode met vakantie. 

Ik heb Christa gevraagd om een aantal lessen voor mij in te vallen. Ze gaat tijdens onze vakantie de dinsdagavond en de zaterdagochtend les geven. Ik heb niemand kunnen vinden voor woensdag en voor donderdag dus die lessen gaan niet door.

De hele maand juli worden geen seniorenlessen gegeven. Het wandelen op vrijdagochtend gaat wel gewoon door. 

Senioren Bolnes

Voor de senioren die op woensdagochtend trainen gaat het een en ander veranderen. Omdat de huidige zaal in het WVC te klein is voor het aantal mensen dat komt trainen gaan we verhuizen naar de Klinker in Bolnes. Deze zaal is groter en is beschikbaar op de nieuwe tijd.

De lessen worden niet meer op woensdag gegeven maar vanaf 2 augustus op dinsdagmorgen om 10:30 uur. Let op! De hele maand juli wordt er geen seniorengym gegeven.

Ken je mensen die ook graag langer zelfredzaam willen blijven en benieuwd zijn naar een aangepaste gymles, laat ze dan gerust een keertje gratis kennismaken met onze supergezellige sportles.

Wandelevenement vrijdag 29 juli

Op vrijdag 29 juli organiseert Facet een wandeling met lunch vanaf het WVC in Bolnes. Omdat ik samen met Hans Groot op vrijdag al wandel met senioren is ons gevraagd om deze wandeling te verzorgen. Deze wandeling incl. lunch kost € 5,00 per persoon en je kan je hiervoor opgeven bij Facet in de Schoutstraat. Deze wandeling is gericht op senioren.

Sportief inLine

Hieronder tref je een bericht aan van Melanie. Zij verzorgt de dans/sportles op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Hallo allemaal.

Na jaren zelf gedanst te hebben, kreeg ik via Mark de mogelijkheid om zelf sportlessen te combineren met "Linedance". Ik doe dit nu een aantal weken en met heel veel plezier. Er zijn al een aantal enthousiaste dames die elke week in weer en wind gezellig mee komen doen. Graag zou ik natuurlijk zien dat de groep zich nog meer uitbreidt. Dus kom het gewoon een keer proberen 😀. Ik wil jullie wel via deze weg even bedanken, en met name Mark, dat ik überhaupt de kans heb gekregen om deze les te gaan geven en dat ik natuurlijk hoop dat jullie het na de vakantie allemaal een keer komen proberen 💪.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie toe en tot snel.

Groetjes Melanie

Ken je iemand die van dansen houdt en ook sportief bezig wil zijn? Laat hem of haar dan gerust een keer een gratis proefles doen.

Start lessen Barendrecht

Vanaf woensdag 3 augustus ga ik een nieuwe les beginnen in Barendrecht. Dus vanaf die datum kan je in Ridderkerk komen sporten van 19:00 tot 20:00 uur en in Barendrecht van 19:30 uur tot 20:30 uur.

De nieuwe locatie is bij Café Clementine. Spoorlaan 7, 2991 LD, Barendrecht. Dit is tegenover het station in Barendrecht aan de kant waar vroeger de groente en fruitveiling was.

Dit wordt een proefperiode van 3 maanden waarbij er minimaal 8 nieuwe deelnemers moeten aanmelden voor deze les. Als na deze 3 maanden niet genoeg mensen zijn, zal het hier weer stoppen. Ik ga er vanuit dat we de beoogde aantallen wel zullen halen.

Deze nieuwe les zal gelijk zijn aan de les van dinsdag in Ridderkerk. Een circuittraining voor alle leeftijden en alle niveaus. Ken je iemand die wellicht interesse heeft om mee te doen, nodig ze dan gerust uit voor een gratis proefles. Het is voor de nieuwe deelnemers in Barendrecht alleen mogelijk om een onbeperkt abonnement af te sluiten.

De challenge

Sportief met Mark bestaat dit jaar 4 jaar, op 1 september 2018 ben ik begonnen met de lessen in het Oosterpark. Om dit een beetje te vieren kan je in week 35, van 29 augustus tot en met 3 september, meedoen met de push-up challenge. Deze week gaan we in elke les de uitdaging met elkaar aan om zoveel mogelijk goede push-ups te doen. Een goede push-up doe je op je tenen, met je borst tot aan de grond ;-). De winnaar krijgt een T-shirt èn een maand gratis sporten!

Maar dat is niet alles! Je kan ook in het bezit komen van de wisselbeker. We gaan er namelijk een terugkerend evenement van maken. De beker mag dan een jaar lang bij jou op de kast staan, hoe leuk is dat. Volgend jaar kan iedereen een revanche nemen op de winnaar om ook die felbegeerde beker te kunnen winnen. De naam van de winnaar wordt op de beker gegraveerd dus het gaat om eeuwige roem!

Daarnaast zal ik, Mark, de uitdaging aangaan om het dubbele aantal push-ups doen die de winnaar heeft gehaald. Dus als jij er 50 hebt gedaan, dan moet ik er 100 doen! Heb jij er 100 gedaan, dan krijg ik waarschijnlijk spierpijn!

Waarom push-ups? Nou, dat is heel eenvoudig; die vind iedereen moeilijk 😉 maar…… iedereen kan ze doen, dat heb ik tijdens de lessen wel gezien.

Zaterdag 3 september is de laatste les waarin de challenge gehouden wordt, dit is ook het moment waarop ik dus de uitdaging aan ga om het dubbele aantal push-ups te doen. Daarna zorgen we voor koffie met wat lekkers. 

Iedereen is welkom bij deze les, dus ook als je senior bent of als je al een keer geweest bent die week. Het zou leuk zijn om met zijn allen dit 4-jarig bestaan een beetje te vieren en natuurlijk om de winnaar te huldigen.

Op de volgende bladzijde tref je een schema aan om de push-ups te oefenen zodat je zelf misschien ook wel 50 push-ups kan doen. 

Miranda en ik wensen jullie een fijne vakantie toe en hopelijk zien we jullie allemaal gezond weer terug.

Met sportieve groet,

Mark 

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE