Gratis Proefles
door Mark Schouten
28 februari 2021

Een deelnemer vertelt: Melanie

Hallo mede-sportievelingen.

Ik zal mezelf even voorstellen; ik ben Melanie, 36 jaar oud, moeder van 2 kinderen en kapster van beroep.

Net als bij veel andere vrouwen waarschijnlijk, zijn er na mijn zwangerschappen aardig wat kilo’s blijven hangen. Hierdoor voel je je vaak niet echt lekker in je vel zitten.

Voordat ik zwanger was van de eerste heb ik jarenlang heel veel gedanst, en de kilo’s vlogen eraf. Nu, 12 jaar later ongeveer, zit er 20 kilo bij (ja om te huilen is het). Al menig sportschool geprobeerd en nergens hield ik het lang vol, of had ik niet de discipline om regelmatig te gaan.

Maar toen…….. toen ging Mark, Sportief met Mark beginnen. Aangezien wij Mark en Miranda al heel lang kennen, kwam de vraag natuurlijk al snel: kom je ook sporten??? Ik dacht eerst alleen maar, pff gaan we weer en had op dat moment helemaal geen zin om te gaan sporten, maar had mijzelf al snel om laten praten.

Ik ben begonnen met de Ouder Kind bootcamp, wat overigens heel leuk was om te doen samen met je kind, maar die les stopte omdat er te weinig animo voor was. Ik ben op zaterdagochtend mee gaan doen met de powerwalk in het Oosterpark en wanneer ik op de camping was, de bootcamp les 's middags op de camping. De Powerwalk les op zaterdag vind ik de leukste les; heerlijk ’s ochtends vroeg, als de zon op komt (en ja, ook wel eens regen) en de vogels ontwaken, een lekkere en soms ook pittige wandeling in de natuur. Ik kwam er al snel achter dat 1x sporten in de week niet echt voldoende was om snel resultaten te behalen.

Helaas kwam Corona om de hoek zetten en gooide iedereens leven om en zo ook de mijne.

Ook ik kwam eerst 7 weken thuis te zitten en momenteel weer 10 weken niet kunnen werken, dus jullie begrijpen al dat, dat natuurlijk niet bevorderlijk is voor ook maar een grammetje gewichtsverlies.

Gelukkig kwamen er al snel online sportlessen van Mark, en dat was echt een uitkomst voor mij zeg. Van 1x in de week sporten kon ik nu opeens 3x in de week vanuit huis sporten. Ik voel mij veel energieker en lekkerder in mijn vel.

Natuurlijk zou het weer heel fijn zijn als we weer lekker met zijn allen naar buiten mogen. De gezelligheid en de frisse buitenlucht mis ik toch wel.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat Mark, met zijn online lessen, een knopje bij mij heeft omgezet en dat ik dit ook zeker vol wil blijven houden en ik wil Mark hier dan ook voor bedanken, voel mij zoveel beter (en dat mijn riem een gaatje strakker kan is ook wel heel fijn). Ik zou het iedereen aan willen raden om met de groepslessen mee te doen. In groepsverband is het gewoon makkelijker om vol te houden vind ik. De gezelligheid onderling maken sporten ook gewoon leuk en dat is iets wat ik ergens anders nog niet had gevonden.

Nou hopelijk zie ik jullie snel weer in levende lijven en niet alleen op scherm.

Sportieve groetjes, Melanie

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Kapteynhof 34, 
2984 GZ Ridderkerk

LOCATIE