Gratis Proefles
door Mark Schouten
1 november 2022

Nieuwsbrief 31-10-2022

Hallo beste sporters,

In deze nieuwsbrief

  • Verhoging abonnementstarief vanaf januari 2023 
  • Ronald de Weerd begint 1 november als stagiair
  • Wil heeft de challenge gewonnen
  • Tosette is moeder geworden
  • December 2022

Het tarief voor de abonnementen wordt in januari 2023 verhoogd

Voor de leden die vanaf de start van Sportief met Mark (september 2018) lid zijn heeft er de afgelopen 4 jaar nog geen verhoging plaatsgevonden van de tarieven van het abonnement. Wel is er begin 2021 een tariefsverhoging doorgevoerd voor nieuwe leden. 

In deze tijd wordt alles duurder en zo ook voor ons, helaas ben ook ik genoodzaakt dit door te voeren in de abonnementen. De tarieven voor de abonnementen zullen per 1 januari 2023 worden aangepast zodat iedereen hetzelfde tarief gaat betalen. Het tarief  wordt iets verhoogd. Voor nieuwe leden, degenen die zich nu gaan inschrijven worden de nieuwe tarieven per 1 november al toegepast. 

Overzicht nieuwe tarieven per 01-01-2023 (of voor nieuwe leden):

Nieuw tarief

voor iedereen

1x per week

 € 28,50

1x per week Senioren gym Bolnes

 € 23,00

Onbeperkt

 € 42,50

Losse les

 € 10,00

Dus voor alle leden zijn dit de tarieven die per 1 januari 2023 worden doorgevoerd in het bestaande abonnement.

 

Ronald de Weerd komt stage lopen

Vanaf 1 november komt Ronald de Weerd stage lopen bij Sportief met Mark. Ronald is bezig met zijn opleiding tot personal trainer en heeft mij gevraagd of hij zijn stage bij ons kan komen doen. De komende 9 tot 10 weken kan je Ronald tegenkomen bij 1 van de buitenlessen.  Hij heeft zijn theorie examen al gehaald en is zich nu aan het voorbereiden voor het praktijkexamen in het voorjaar. Ik ga er vanuit dat we veel van elkaar kunnen leren. Welkom Ronald!


Wil heeft de challenge gewonnen

Omdat Sportief met Mark dit jaar 4 jaar bestaat was er een challenge uitgeschreven: “wie kan de meeste push-ups achter elkaar doen”. 4 van de 55 sporters hadden zich aangemeld voor deze challenge. Sowieso een petje af voor deze 4 deelnemers! 

Nienke, Sandra, Gertine en Wil hebben meegedaan. Zij hebben allemaal goed getraind voor deze uitdaging en hebben veel meer push-ups gedaan dan dat ze konden voordat ze begonnen met de challenge. Het blijkt dus maar dat wanneer je oefent, je echt beter kan worden! Voor hun deelname hebben alle vier de kandidaten een t-shirt gekregen!

 

Nieuwsbrief

 

Wil had de hoogste score met 25! correcte push-ups en won hiermee een t-shirt, 1 maand gratis sporten en bovenal de wisseltrofee! Hartelijk gefeliciteerd aan alle deelnemers van deze challenge.

Volgend jaar bestaat Sportief met Mark 5 jaar en dan maken we er een feestje van. Natuurlijk ook met een nieuwe challenge waarmee je jouw naam op deze fel begeerde wisseltrofee kan laten graveren!

Tosette is moeder geworden

Vandaag bereikte ons het leuke nieuws dat Tosette en Peter gisteren (30-10-2022) de trotse ouders zijn geworden van hun dochtertje Lisa (Elisabeth Marlene Catharina Moes). Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Nog een paar jaartjes wachten en dan kan Lisa meesporten met ons 🙂

December 2022

In december gaat Sportief met Mark een weekje dicht. Vanaf 24 december tot en met maandag 2 januari worden geen sportlessen gegeven. Het is de bedoeling dat jullie je in deze week helemaal vol eten en lekker uitrusten. In het nieuwe jaar zien we jullie dan weer graag met goede moed komen trainen!

 

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen? Stel ze dan gerust!

Met sportieve groet, Mark

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE