Gratis Proefles
door Mark Schouten
3 september 2023

Groot succes tijdens vijfjarig jubileumfeest

Barendrecht, 2 september 2023 - Op zaterdag 2 september 2023 vierde Sportief met Mark een mijlpaal van vijf jaar succesvolle activiteiten met een gezellig jubileumfeest. Het evenement begon om 9:00 uur en eindigde om 12:00 uur, waarbij meer dan 70 enthousiaste sporters en wandelaars aanwezig waren om deze bijzondere gelegenheid te vieren.

De dag begon met twee verschillende activiteiten om iedereen op te warmen voor de rest van de ochtend. Voor de wandelliefhebbers was er een verkwikkende wandeling naar het park bij het station van Barendrecht, terwijl de andere sportievelingen deelnamen aan een korte, maar intense cardiotraining op het terrein van Verse Grond.

Na deze inleidende activiteiten verzamelde iedereen zich voor een welverdiende koffiepauze bij Café Clementine om zich voor te bereiden op de jaarlijkse challenge. Om 10:45 uur begon de uitdaging waarbij de deelnemers zo lang mogelijk in een plankpositie moesten blijven staan. De strijd was intens en adembenemend, elke deelnemer heeft zichzelf overtroffen maar uiteindelijk werden er twee winnaars gekroond: Peter Roodnat en Jolanda van Vessem, die het beiden een indrukwekkende 7 minuten en 11 seconden in de plankpositie volhielden. Beide winnaars delen een jaar lang een prachtige wisseltrofee, kregen een Sportief met Mark sportshirt en een maand gratis onbeperkt sporten.

Na deze spannende uitdaging keerde de groep terug naar het café, waar iedereen kon genieten van een welverdiend drankje en heerlijke gebakjes, terwijl de prijzen werden uitgereikt aan de winnaars. Ook werd Mark, de eigenaar van Sportief met Mark, overladen met prachtige cadeaus en warme felicitaties. Het was een moment dat de verraste Mark niet snel zal vergeten.

Het jubileumfeest benadrukte de kernwaarden van Sportief met Mark: de overtuiging dat iedereen, ongeacht fitheid, leeftijd of geslacht, samen met elkaar kan sporten. Dit werd treffend weerspiegeld in de diversiteit van de aanwezigen, die gezellig door elkaar zaten en geanimeerde gesprekken voerden. Mark deelde zijn trots over het grote aantal deelnemers bij Sportief met Mark en benadrukte hoe iedereen enorm is gegroeid door het volgen van zijn trainingen de afgelopen jaren.

Normaal gesproken zijn Mark en zijn groepen te vinden in het Oosterpark in Ridderkerk, terwijl de wandelgroepen en de deelnemers van de seniorensport te vinden zijn in Bolnes.

Sportief met Mark kijkt terug op vijf succesvolle jaren en kijkt vol enthousiasme uit naar de toekomst, waarin de missie om sport toegankelijk te maken voor iedereen voortgezet zal worden.

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Kapteynhof 34, 
2984 GZ Ridderkerk

LOCATIE