Gratis Proefles
door Mark Schouten
15 juni 2021

Een deelnemer vertelt: Tosette en Marije

Deze keer het verhaal van Tosette en Marije over hun ervaring tijdens de Corona lockdown periode.

Toen het bericht kwam dat we helaas geen buitenlessen meer konden volgen afgelopen november, besloten wij, Tosette en Marije om Small Group lessen te volgen bij Mark. Wij zijn schoonzussen en omdat wij in elkaars “bubbel” zitten, kunnen wij gemakkelijk samen trainen onder begeleiding van Mark.

Wij hebben enorm veel plezier beleefd aan deze lessen, het voordeel van met twee personen trainen is dat de oefeningen persoonlijk op ons afgestemd zijn waardoor wij op een andere manier dan tijdens de groepslessen onze grenzen kunnen verleggen. Ook is het fijn om je houdingen tijdens de oefeningen te verbeteren waardoor we met zwaardere gewichten konden trainen.

Mark kwam iedere week met nieuwe oefeningen, nieuwe spiergroepen en nieuwe ideeën om onze training leuk en gevarieerd te maken. Mark neemt de tijd om de oefeningen goed uit te leggen en let erop dat je traint naar wat je aan kunt.

De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je groeit in het trainen, we hebben beiden gemerkt dat we toch met zwaardere gewichten trainden dan ervoor tijdens de groepslessen. Ook al misten we beiden de gezelligheid van trainen met de hele groep, was dit een heel goed alternatief om toch te blijven sporten!

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE