Gratis Proefles
door Gonda van den Heuvel
6 maart 2023

Een deelnemer vertelt: Gonda en personal training

Personal training in Kamp Schouten

Na in vier jaar tijd drie kinderen gekregen te hebben, verdiende mijn lijf wel een beetje aandacht. Begin december ben ik bij Mark begonnen met twee uur personal training per week. Ik wilde graag een doel hebben en krachttraining gaan doen. Inmiddels zijn we drie maanden bezig en verbaas ik me over de vooruitgang die ik boek.

Mark is een goede motivator en daagt me uit mijn grenzen op te zoeken. Soms denk ik dat ik niet meer kan, maar dan blijkt er (na een hap lucht) toch nog heel wat in te zitten. Ik vind het leuk om op die manier uitgedaagd te worden en zie en voel ook het resultaat. Naast verdwijnende centimeters en zichtbaar wordende spieren voel ik me sterker, fitter en energieker.

Overigens wordt er in kamp Schouten wel met beleid getraind. Mark let consequent op de juiste houding, weet grenzen op te zoeken zonder er overheen te gaan en zorgt dat er gecontroleerd met gewichten wordt omgegaan. Kortom, een top-instructeur die je - met beleid - uitdaagt de fitste versie van jezelf te worden.

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Kapteynhof 34, 
2984 GZ Ridderkerk

LOCATIE