Gratis Proefles
door Ronald de Weerd
29 maart 2023

15 april 2023 Open dag bij Sportief met Mark

Sporten is gezond en sporten in de buitenlucht is zo mogelijk nog gezonder.

Ronald de Weerd volgt voor zijn opleiding tot Personal Trainer sinds oktober 2022 praktijkstage bij Sportief met Mark. Voor zijn praktijkopdracht zoekt hij mensen die mee willen doen aan zijn sportevenement.

"Op 15 april a.s. organiseer ik, als onderdeel van mijn praktijkstage, een sportief evenement welke zal plaatsvinden op de parkeerplaats bij Kinderboerderij Oosterpark – Oosterparkweg 17 – Drievliet. Het motto van dit evenement is: Spring is in the air! Spring eens in de buitenlucht!

Tijdens dit evenement wordt iedereen die geïnteresseerd is (ongeacht leeftijd en trainingsniveau) de mogelijkheid geboden om kennis te maken met sporten in de buitenlucht in de vorm van Bootcamp Cardio, Bootcamp Kracht en XCO Powerwalk. In twee sessies zal ik deze ochtend de bovengenoemde vormen van training nader toelichten. Om deze praktijkopdracht uit te kunnen voeren zoek ik geïnteresseerde deelnemers die gratis kennis willen maken met deze onderdelen van sport. Na de sessies kunnen de deelnemers zelf oordelen wat de voordelen zijn van het beoefenen van deze trainingsvormen in de buitenlucht.

Deelname aan dit evenement is gratis en voor elke deelnemer staat er een goodiebag klaar. Wil jij ook genieten van de gezonde buitenlucht en tegelijkertijd sportief bezig zijn? Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan dit evenement of heb je vragen of opmerkingen?

Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.

Kom je er niet uit of heb je meer vragen? Stuur dan een email naar sporten@sportiefmetmark.nl of stuur een bericht via WhatsApp naar nummer 0645606739.

 

CONTACTGEGEVENS

06 - 45606739
sporten@sportiefmetmark.nl
Henegouwsestraat 34, 
2983 TC Ridderkerk

LOCATIE