fbpx

Lesoverzicht

doorMark Schouten

Lesoverzicht

Bekijk hier het actuele lesoverzicht! Via de agenda uit het menu kan je je inschrijven voor de lessen.

  • Dinsdag van 18:30 uur tot 19:30 uur Bootcamp krachttraining (Oosterpark)
  • Dinsdag van 19:40 uur tot 20:40 uur Bootcamp krachttraining (2e les) (Oosterpark)
  • Woensdag van 10:30 tot 11:30 uur Senioren Fitness
  • Woensdag van 19:40 uur tot 20:40 uur Bootcamp krachttraining (Slikkerveer)
  • Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur Bootcamp cardiotraining (Oosterpark)
  • Vrijdag van 9:30 tot 10:30 uur Wandelgroep Bolnes (Bolnes)
  • Zaterdag van 9:00 uur tot 10:00 uur XCO powerwalk (Oosterpark)
  • Zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur RCN de Flaasbloem Chaam Bootcamp
    (alleen in het seizoen)

Buitensporttrainingen in het Oosterpark Ridderkerk

Alle lessen in het Oosterpark starten vanaf de parkeerplaats bij het pannenkoekenhuis/kinderboerderij. Het adres is Oosterparkweg 17 in Ridderkerk.

De beide buitensportlessen (circuit-/krachttraining) op dinsdag worden in en om de parkeerplaats gegeven. Deze gezellige les is voor ieder niveau toegankelijk en tegelijkertijd ook heel uitdagend. Het is een gevarieerde les waarbij alle spiergroepen worden getraind.

De donderdagavond training start om 19:00 uur en is een gevarieerde cardiotraining. Tijdens deze super leuke les maken we gebruik van de XCO’s.

Buitensporttrainingen in Slikkerveer

Circuittraining Slikkerveer
Heerlijk trainen in de buitenlucht

Ook op woensdagavond kun je bij Sportief met Mark terecht voor een circuit-/krachttraining. Deze leuke en uitdagende training doen we op de speelplaats aan de Prins Bernardstraat. Deze training is geschikt voor alle leeftijden en elk niveau.

XCO Powerwalk in het Oosterpark Ridderkerk

De training op zaterdagochtend is een Powerwalk en we verzamelen even voor 9:00 uur op de parkeerplaats. Tijdens deze XCO Powerwalk verplaatsen we ons door het park en doen we oefeningen met de XCO’s. De nadruk tijdens deze lessen ligt voornamelijk op de powerwalk, maar alle spiergroepen komen ook hier weer aan bod.

Senioren gym (aangepaste gym)

** Vanwege de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om deze lessen aan te bieden. Zodra het weer mogelijk wordt gaan we meteen weer van start! **
Iedere woensdag van 10:30 uur tot 11:30 uur wordt in het WVC Bolnes (Noordstraat 255a, Ridderkerk) een aangepaste gym les gegeven voor senioren. Na deze gezellige les waarbij we oefeningen doen om ons hele lichaam te trainen, drinken we nog een kopje koffie om met elkaar bij te praten (voor als dat nog niet is gedaan tijdens de les 😉 )

Wandelgroepen Ridderkerk

Sportief met Mark begeleidt ook de wandelgroep in Bolnes op vrijdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur. Locatie WVC Bolnes Noordhave.
 
Het is ook mogelijk om op maandagochtend om 09:00 uur mee te wandelen vanuit de Fuik in Drievliet en op woensdagmiddag om 14:00 uur vanuit de gasterij “de ontmoeting” in de Riederborgh.
 

Over de auteur

Mark Schouten administrator