Lesoverzicht

doorMark Schouten

Lesoverzicht

Bekijk hier het actuele lesoverzicht!

 • Dinsdag van 19:00 uur tot 20:00 uur Bootcamp
 • Woensdag van 9:00 tot 10:00 uur Senioren XCO power walk
 • Woensdag van 10:30 tot 11:30 uur Senioren Fitness
 • Woensdag van 15:00 tot 16:00 uur Ouder-kind bootcamp
  (bij voldoende aanmeldingen)
 • Woensdag van 19:30 tot 20:30 uur Bootcamp Maassluis
 • Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur Bootcamp met XCO’s
 • Vrijdag van 9:30 tot 10:30 uur Wandelgroep Bolnes
 • Zaterdag van 9:00 uur tot 10:00 uur XCO power walk
 • Zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur Flaasbloem Bootcamp (Alleen in het seizoen)

Buitensportles in het Oosterpark Ridderkerk

Op Dinsdagavond verzamelen we op de parkeerplaats bij het Pannenkoekenhuis. Deze buitensportles wordt in en om de parkeerplaats gegeven. Deze gezellige les is voor ieder niveau toegankelijk en tegelijkertijd ook heel uitdagend. Het is een gevarieerde les waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Op Donderdagavond verzamelen we op de eerste parkeerplaats ter hoogte van Oosterparkweg 35. (dus niet op het industrieterrein maar 1 parkeerplaats verder) Deze les is ook een gevarieerde les waarbij alle spiergroepen worden getraind alleen wordt dan voornamelijk gebruik gemaakt van de XCO’s.

XCO Powerwalk in het Oosterpark Ridderkerk

Voor de XCO Powerwalk lessen op woensdagochtend en zaterdagochtend verzamelen we op de eerste parkeerplaats ter hoogte van Oosterparkweg 35. (dus niet op het industrieterrein maar 1 parkeerplaats verder) Tijdens deze XCO lessen verplaatsen we ons door het park en doen we oefeningen met de XCO’s waarbij we weer ons hele lichaam trainen. De nadruk tijdens deze lessen ligt voornamelijk op de powerwalk.

De les op woensdagochtend is een seniorenles waarbij de intensiteit minder hoog ligt dan bij de training op zaterdagochtend.

Ouder met kind buitentraining in het Reijerpark.

Tijdens de ouder met kind buitentraining kun je samen met je (klein)kind mee doen met uitdagende sportoefeningen met een hoog spel element. De oefeningen zijn voor zowel de ouder als het kind uitdagend en plezier staat zoals bij alle lessen ook hier weer centraal.

Wandelgroepen Ridderkerk

Sportief met Mark begeleidt ook de wandelgroep in Bolnes op vrijdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur. Locatie WVC Bolnes Noordhave.
 
Het is ook mogelijk om op maandagochtend om 09:00 uur mee te wandelen vanuit de Fuik in Drievliet en op woensdagmiddag om 14:00 uur vanuit de gasterij “de ontmoeting” in de Riederborgh.
 

Over de auteur

Mark Schouten administrator