Lesoverzicht

doorMark Schouten

Lesoverzicht

Bekijk hier het actuele lesoverzicht! Via de agenda uit het menu kan je je inschrijven voor de lessen.

  • Dinsdag van 19:00 uur tot 20:00 uur Bootcamp
  • Woensdag van 10:30 tot 11:30 uur Senioren Fitness
  • Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur Bootcamp met XCO’s
  • Vrijdag van 9:30 tot 10:30 uur Wandelgroep Bolnes
    (momenteel vanwege corona niet)
  • Zaterdag van 9:00 uur tot 10:00 uur XCO power walk
  • Zaterdag van 15:00 tot 16:00 uur Flaasbloem Bootcamp (Alleen in het seizoen)

Buitensportles in het Oosterpark Ridderkerk

Alle lessen in het Oosterpark starten vanaf de parkeerplaats bij het pannenkoekenhuis/kinderboerderij. Het adres is Oosterparkweg 17 in Ridderkerk.

Op Dinsdagavond verzamelen even voor 19:00 uur en deze buitensportles (cirquittraining) wordt in en om de parkeerplaats gegeven. Deze gezellige les is voor ieder niveau toegankelijk en tegelijkertijd ook heel uitdagend. Het is een gevarieerde les waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Op donderdagavond om 19:00 uur wordt ook een gevarieerde les (HIIT) waarbij alle spiergroepen worden getraind alleen wordt dan voornamelijk gebruik gemaakt van de XCO’s.

XCO Powerwalk in het Oosterpark Ridderkerk

Voor de XCO Powerwalk les op zaterdagochtend verzamelen we even voor 9:00 uur op de parkeerplaats. Tijdens deze XCO lessen verplaatsen we ons door het park en doen we oefeningen met de XCO’s waarbij we weer ons hele lichaam trainen. De nadruk tijdens deze lessen ligt voornamelijk op de powerwalk.

Senioren gym (aangepaste gym)

Iedere woensdag van 10:30 uur tot 11:30 uur wordt in het WVC Bolnes (Noordstraat 255a, Ridderkerk) een aangepaste gym les gegeven voor senioren. Na deze gezellige les waarbij we oefeningen doen om ons hele lichaam te trainen, drinken we nog een kopje koffie om met elkaar bij te praten (voor als dat nog niet is gedaan tijdens de les 😉 )

Wandelgroepen Ridderkerk

Sportief met Mark begeleidt ook de wandelgroep in Bolnes op vrijdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur. Locatie WVC Bolnes Noordhave.
 
Het is ook mogelijk om op maandagochtend om 09:00 uur mee te wandelen vanuit de Fuik in Drievliet en op woensdagmiddag om 14:00 uur vanuit de gasterij “de ontmoeting” in de Riederborgh.
 

Over de auteur

Mark Schouten administrator